Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel
Co. van Shenzhenyomband, Ltd is een high-tech particuliere onderneming die van halfgeleiderontwerper en vertegenwoordiger, zich het ontwikkelen beogen en allerlei elektronische producten verkopen.
 
Wij geloven de nieuwe innovatietechnologie belangrijk punt is om onze klanten bij te staan om hun verkoop en bedrijfswerkingsgebied te verhogen.

Yomband is gekwalificeerd voor Algemene Belastingbetaler van de BTW, en zaken met vele grote landelijke bedrijven en fabrieken plaatselijk gevestigd, en al wereldwijd.
 
Yomband is nu de belangrijkste representatieve agent van de IC-merken van Europa, Amerika, Japan, Taiwan en vasteland China, die meer dan 20 productregelen in werking stellen.
 
Ondertussen, zijn wij ook nadruk op de nieuwe afgewerkt productontwikkeling en OEM en ODM voor klanten over de hele wereld, hebben Huishoudapparaten, luchtzuiveringsinstallatie, elektronische tandenborstel, automatische grasmaaimachine, reeds robotachtige poolreinigingsmachine en enz.
 
wij konden de eis van de wereldklant overal vervullen. De beste punten van aardige kwaliteit en de beste dienst voorzien is ons doel op lange termijn, warm onthaal om ons te contacteren, zou u weten dat wij het beste in uw sourcing zijn, uw sourcing muchmore Gemakkelijker en Concurrerend maken.

Co. van Shenzhenyomband, Ltd is uw eerste keus voor uw zaken met elektronische producten. Geniet van het opgewekte en aardige leven met Co. van Shenzhen Yomband, Ltd.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Yomband was opstelling in 2006
Intelligent de Technologieco. van Shenzhenyomband, Ltd opstelling in 2011
De nationale en High-tech Ondernemingscertificaten van Shenzhen in 2012

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Yomband

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop