Thuis

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop
Klantenoverzichten
Absoluut verbazend product-- Ik kan niet werkelijk genoeg het adviseren!! Tevreden, als u jonge geitjes hebt en ergens leeft waar u geen directe toegang hebt

—— weebonniebarista

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  YOMBAND ELEKTRONIKAco., Ltd is een high-tech halfgeleiderbedrijf, dat kleine toestellen, speelgoed, kleine giften zoals intelligentieoplossingen ontwikkelt en professioneel SMT/ONDERDOMPELINGS elektronische producten vervaardigt. De fabriek behandelt een gebied van meer dan 3000 vierkante meters, heeft nu het geavanceerde productiemateriaal van de automatische plaatsingsmachine, thermische terugvloeiing, golf het solderen; Fabriek in de afdeling en de productieafdeling van R&D wordt gescheiden, zijn er meer dan 60 R&D-ingenieurs en testingenieurs in R&D-afdeling, 5 techniekmedewerker, een aantal ondersteunend personeel dat; De productieafdeling heeft meer dan 100 mensen, met inbegrip van QC 10, op zijn plaats is QA、 van IQC; De dagelijkse standaardproductiecapaciteit van SMT van 3 miljoen, 2 MI lijn, 1 verpakkende lijn, de dagelijkse standaardproductie van 3,5 miljoen punten; In de productieafdeling is uitgerust met high-precision verwerking en het testen materiaal en hoogst gekwalificeerd personeel om de algemene controle van het gehele proces te bereiken. Sinds zijn onderneming, dringt Yomband de combinatie die van R&D aan en de productie, een paar jaar, met het aantal octrooien voor uitvindingen bestrijden, komt in dezelfde industrie duidelijk uit, werd vrij bekende particuliere onderneming in de industrie.
  In de onafhankelijke ontwikkeling van het intelligente die programma, door ons rijp programma wordt ontwikkeld:
  1: Het grote gebied van huistoestellen: automatische grasmaaimachine, airconditioners, wasmachines, ijskasten, de machine van het computerborduurwerk zoals hoofdcontrolebord.
  2: De kleine huishoudapparaten: Kledingstukstoomboot, Generator van het Waterstof de Rijke Water, de Waterkruik van de Waterzuiveringsinstallatie, haarkrulspelden, haargelijkrichters, haarclippers, UVwaterfles, elektrisch ijzer, airconditioning, afstandsbediening, mixer, melkmachine, magnetron, waterverwarmer, elektrische oven, de Intercom van Motorfietsbluetooth etc.
  3: Giftengebieden: elektronische massage, kalender, klokken, hygrometer, kinderenmonitor, enz.
  4: HDMI-gebieden: splitsers, convertors, schakelaars, enz.
  5: De UHF totale oplossing van RFID.

   

  Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM vermogen: Wij hebben machines voor behandelende OEM en ODM orden vooruitgegaan.
  Wij zorgen ervoor om elke specificatie van onze cliënten te ontmoeten.
  Ons ontwerpteam is goed - leidde op om verschillend soort vereisten van uw productspecificaties te behandelen.

 • R & D

  Ons bedrijf streeft ernaar om onze producten van de hoogste kwaliteit en overeenkomstig de recentste manieren ervoor te zorgen. Wij werken onophoudelijk onze productieprocessen met de recentste technologie bij en kunnen nieuwe stijlen voor het aanstaande seizoen onmiddellijk veroorzaken. Naast onze eigen aangesloten bedrijven, werken wij met vele goed uitgeruste fabrikanten samen. Onze ervaren werknemers voeren een intern systeem voor kwaliteitscontrole uit dat ons volledig productieproces behandelt.

   

Contactgegevens
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ally

Tel.: +86 13500053848

Fax: 86-0755-86195603

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)