Thuis

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop
Klantenoverzichten
Absoluut verbazend product-- Ik kan niet werkelijk genoeg het adviseren!! Tevreden, als u jonge geitjes hebt en ergens leeft waar u geen directe toegang hebt

—— weebonniebarista

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  YOMBAND ELECTRONICS CO., LTD is een hightech halfgeleiderbedrijf dat kleine apparaten, speelgoed, kleine geschenken zoals intelligentie-oplossingen ontwikkelt en professionele elektronische SMT / DIP-producten produceert. De fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter, heeft nu de geavanceerde productie-apparatuur van de automatische plaatsingsmachine, thermische reflow, golfsolderen; Fabriek gescheiden in R & D-afdeling en productieafdeling, er zijn meer dan 60 R & D-ingenieurs en testingenieurs op de R & D-afdeling, 5 technisch assistent, een aantal ondersteunend personeel; Productieafdeling heeft meer dan 100 mensen, waaronder 10 QC, IQC 、 QA is aanwezig; SMT dagelijkse standaard productiecapaciteit van 3 miljoen, 2 MI-lijn, 1 verpakkingslijn, de dagelijkse standaardproductie van 3,5 miljoen punten; In de productieafdeling is uitgerust met uiterst nauwkeurige verwerkings- en testapparatuur en hooggekwalificeerd personeel om de multidirectionele controle van het hele proces te bereiken. Sinds zijn oprichting dringt Yomband aan op de combinatie van O & O en productie, en vechten een paar jaar, met het aantal octrooien voor uitvindingen, opvallen in dezelfde industrie, werd een vrij bekende particuliere onderneming in de industrie.
  In de onafhankelijke ontwikkeling van het intelligente programma, ontwikkeld door ons volwassen programma:


  1: Het grote veld van huishoudelijke apparaten: automatische grasmaaier, airconditioners, wasmachines, koelkasten, computer borduurmachine zoals hoofdbedieningspaneel.
  2: De kleine huishoudelijke apparaten: kledingstomer, waterstofrijke watergenerator, waterzuiveringskan, haarkrulspelden, stijltangen, tondeuses, UV-waterfles, strijkijzer, airconditioning, afstandsbediening, blender, melkmachine, magnetron, water verwarming, elektrische oven, motorfiets Bluetooth-intercom enzovoort.
  3: Geschenkengebieden: elektronische massage, kalender, klokken, hygrometer, kindermonitor, enz.
  4: HDMI-gebieden: splitters, converters, schakelaars, enz.
  5: RFID UHF totale oplossing.

 • OEM / ODM
  OEM / ODM-mogelijkheden: we hebben geavanceerde machines voor het verwerken van OEM- en ODM-bestellingen.
  We zorgen ervoor dat aan alle specificaties van onze klanten wordt voldaan.
  Ons ontwerpteam is goed opgeleid om met andere vereisten dan uw productspecificaties om te gaan.

 • R & D
  Ons bedrijf streeft ernaar om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit en in overeenstemming met de nieuwste mode zijn. We werken onze productieprocessen voortdurend bij met de nieuwste technologie en kunnen snel nieuwe stijlen produceren voor het komende seizoen. Naast onze eigen gelieerde bedrijven werken we samen met veel goed uitgeruste fabrikanten. Onze ervaren medewerkers implementeren een intern kwaliteitscontrolesysteem dat ons hele productieproces omvat.

Contactgegevens
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ally

Tel.: +86 13500053848

Fax: 86-0755-86195603

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)