Thuis

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

Bedrijfprofiel
Shenzhen Yomband Co., Ltd. is een hightech particuliere onderneming van ontwerper en vertegenwoordiger van halfgeleiders, gericht op het ontwikkelen en verkopen van allerlei elektronische producten.
We geloven dat nieuwe innovatietechnologie een belangrijk punt is om onze klanten te helpen hun verkoop- en bedrijfsactiviteiten te vergroten.

Yomband is gekwalificeerd voor de algemene belastingbetaler van btw en heeft met veel grote bedrijven en fabrieken lokaal, landelijk en over de hele wereld zaken gedaan.
Yomband is nu de belangrijkste vertegenwoordiger van de IC-merken uit Europa, Amerika, Japan, Taiwan en het vasteland van China en heeft meer dan 20 productlijnen.
Ondertussen zijn we ook gericht op de ontwikkeling van nieuwe afgewerkte producten en OEM en ODM voor klanten over de hele wereld, hebben al huishoudelijke apparaten, luchtreiniger, elektronische tandenborstel, automatische grasmaaier, robotachtige zwembadreiniger en etc.
we zouden kunnen voldoen aan de eis van de wereldklant. Ons doel op de lange termijn is om de beste artikelen van mooie kwaliteit en de beste service te voorzien, van harte welkom om contact met ons op te nemen, u zou weten dat wij de beste in uw inkoop zijn, uw inkoop veel eenvoudiger en concurrerender maken.

Shenzhen Yomband Co., Ltd. is uw eerste keuze voor uw bedrijf met elektronische producten. Geniet van een opgewonden en leuk leven met Shenzhen Yomband Co., Ltd.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Yomband was opstelling in 2006
Intelligent de Technologieco. van Shenzhenyomband, Ltd opstelling in 2011
De nationale en High-tech Ondernemingscertificaten van Shenzhen in 2012

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Yomband

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop Van goede kwaliteit Draagbare Kledingstukstoomboot voor verkoop